Qlucore

Head of Quality

Ansvarsområde

I den här positionen kommer du att vara ansvarig för att driva kvalitetsarbetet på Qlucore och i slutändan säkra CE-märken för Diagnostics-produkterna. Du blir ansvarig person och rapporterar till Qlucores VD och en av grundarna, Carl-Johan Ivarsson.

Om tjänsten

  • Ha ansvar för och driva långsiktigt och dagligt kvalitetsarbete
  • Använd och utveckla kvalitetssystemet ISO 13485
  • Skriva dokument
  • Övervaka kvalitetsprocessen
  • Övervaka och driva utvecklingen av tekniska filer
  • Samarbeta och utbilda Research and Development internt i kvalitetsaspekter
  • Samarbeta med externa leverantörer inom ramen för rollen
  • Samarbeta med regulativa myndigheter och organisationer

Din bakgrund

Du har en relevant eftergymnasial utbildning, till exempel en kandidatexamen eller magisterexamen i naturvetenskap / teknik eller motsvarande. Du har minst åtta års erfarenhet av att arbeta med kvalitet i en ledande befattning. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med medicintekniska produkter och krav på CE-produkter där du har tagit minst en produkt från början till marknaden. Du är väl bekant med bestämmelserna för in vitro-diagnostik och / eller medicinsk utrustning (IVDD / IVDR och MDD / MDR). Du har goda kunskaper om ISO13485: 2016 och har arbetat i ett kvalitetshanteringssystem. Dessutom har du erfarenhet av att arbeta regulativa myndigheter och organisationer. Det är önskvärt om du också har arbetat med mjukvaruutveckling och / eller mjukvaruprodukter.

Dina personliga egenskaper

Som person är du hands-on med stora mänskliga färdigheter. Du är effektiv och kan fokusera på de viktiga aspekterna. Kompetenser som värderas högt är attt ta initiativ och ansvar, ha en förmåga att utveckla och leda andra, ha en drivkraft och energi och samtidigt arbeta på ett systematiskt och organiserat sätt. Du har utmärkta kunskaper i att kommunisera på engelska och helst även på svenska, både skriftligt och muntligt. Du har goda kunskaper i Office-paketet.

Denna befattning är placerad i Lund.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med rekryteringskonsulten Pernilla Agardh. Om du har frågor angående ansökan eller position är hennes kontaktuppgifter pernilla@agardhconsulting.se eller +46 72 249 94 80. Vi utvärderar ansökningarna fortlöpande och anställer så snart som vi hittat rätt kandidat.

 

Start here