Qlucore

Configuration Management and Test Specialist

Om tjänsten

Vi söker en Configuration Management and Test Specialist, som är en ny roll på Qlucore. Denna person kommer att vara en del av utvecklingsteamet och ansvara för test och byggmiljön. I nuläget bygger vi flera produkter för olika målplattformar (Windows, Mac och Linux).  

En attraktiv tjänst med placering i Lund och möjligheten att arbeta tillsammans med ett högpresterande och kompetent team. På Qlucore arbetar vi med teknik i skärningspunkterna mellan avancerad mjukvaruutveckling, modern genetik, avancerad statistik och maskininlärning. Användarna hos våra kunder är oftast forskare eller analytiker, vilket betyder att du är omgiven av akademiker och specialister på hög nivå både internt och på kundsidan. Du har chansen att jobba i ett internationellt företag som står för hög tillväxt och ambition där du själv kan vara med att påverka och utveckla din egen roll och verksamheten i sig. Du erbjuds att vara med på, och väsentligt bidra till, en spännande resa. 

Vill du bli del av en organisation med högt engagemang och god stämning?

Ansvarsområde

Huvudansvarsområdet är att ansvara för test och byggmiljön för Windows, Mac och Linux. Idag används kontinuerlig integration med automatiska tester både på unit- och systemnivå. Programvaran analyseras automatiskt för testtäckning mm.  Fokus för Configuration Managagment and Test Specialist är att förbättra såväl struktur som automatiseringsgraden. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att man gillar att jobba med test och konfiguration samt att man triggas av att skapa effektiva arbetsflöden och arbetsmetoder för hela teamet.

Arbetet är varierande och innebär att du kommer att ansvara för att förstå vad som ska förbättras, göra en plan för detta och genomföra utveckling av systemen. Du kommer att samarbeta med alla 15 personer på Qlucore på olika sätt.

Inledningsvis kommer man i denna roll att rapportera till VD på Qlucore och sedan kommer denna person att rapportera till utvecklingschefen, som kommer att anställas under 2021. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst fyra års erfarenhet av konfiguration och testsystem inklusive felsökning av kod. Du ska också ha erfarenhet av utveckling i C++.
Du ska även ha erfarenhet av att konfigurera Jenkins CI-system med pipelines och designa ett flexibelt CI-system från grunden.
Du ska ha en magisterexamen i Elektronik och datorteknik, Automation och Mekatronik, Teknisk fysik, Systemvetenskap eller motsvarande.
För denna roll behöver du tala och skriva god engelska.

Det är meriterande om du

  • är flytande i tal och skrift på svenska
  • har erfarenhet av test
  • har erfarenhet av programmering i Python
  • har erfarenhet av Git, Gerrit, Bullseye och Squish for Qt

Dina personliga egenskaper

För att lyckas i rollen och passa i organisationen tror vi att du behöver vara en driven och ansvarsfull person. Du bör även ha en förmåga att kunna prioritera vad som är viktigt, kunna se vad som är fel och ha en god samarbetsförmåga. Att vara ordningsam och strukturerad är också mycket viktigt. 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Qlucore med Randstad Technologies. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Elin Bjursten på elin.bjursten@randstad.se eller 073-856 74 56.

För ansökan, klicka här Randstad

Start here