Qlucore

Director of Sales Diagnostics

Ansvarsområde

I den här positionen kommer du att vara ansvarig för att bygga upp försäljningen av Qlucore Diagnostics och upprätta ett kundanpassat team för Diagnostics-verksamheten. Du kommer att säkra den andra vågen av kunder (efter den första inledande banbrytningen) och säkra volymförsäljningen. Du kommer att leda Diagnostics säljteam, vara en del av Sales & Marketing och rapportera till Qlucore VD och en av grundarna, Carl-Johan Ivarsson.

Din bakgrund

Du har en relevant eftergymnasial utbildning, till exempel en kandidatexamen eller magisterexamen i naturvetenskap eller teknik. Du är ledande säljare, van att uppnå uppsatta mål och lösa problem som uppstår i en dynamisk och entreprenörsmiljö. Du kan också ha en tidigare erfarenhet från den akademiska världen som forskare som nu arbetar i branschen. Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning och / eller affärsutveckling med dokumenterad försäljningsframgång. Du har erfarenhet av att arbeta inom diagnostik och / eller cancer. 

Vi letar också efter någon med erfarenhet av att arbeta med programvara, analyser, paneler och / eller plattformar som till exempel Genomic Health och som under åren har byggt ett stort internationellt nätverk inom olika plattformar och konstellationer.

Dina personliga egenskaper

Som person tror vi att du har en personlig drivkraft och gillar att vara en del av att bygga upp en ny affärsenhet. Du vill utveckla affärer och alltid se möjligheter. Du har förmågan att locka viktiga opinionsledare som är en energisk personlighet tillsammans med ett rådgivande tillvägagångssätt. Kompetenser som värderas högt för denna position är att ta initiativ och ansvar, bygga och utveckla verksamheterna och vara resultatorienterade. Du är också en bra nätverkare som kan leda, inspirera och utveckla din personal på ett bra sätt. Du har antingen gedigen programvara och datorkunskap eller har en mycket god datorkunskap.
Slutligen har du utmärkt kommunikationsförmåga på engelska och helst även på svenska, både skriftligt och muntligt.

Denna position är placerad i Lund.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med rekryteringskonsulten Pernilla Agardh. Om du har frågor angående ansökan eller position är hennes kontaktuppgifter pernilla@agardhconsulting.se eller +46 72 249 94 80. Vi utvärderar ansökningarna fortlöpande och anställer så snart vi har rätt kandidat.

 

Get started now with a free 10 days trial of Qlucore Omics Explorer!

Start here